Προνομιακή υπηρεσία επιτήρησης για αξιόπιστη απόδοση των εγκαταστάσεων

SMA Smart Connected

Το SMA Smart Connected είναι ένα δωρεάν και αυτόματο σύστημα επιτήρησης σφαλμάτων. Το Smart Connected έχει αναπτυχθεί ειδικά για συστήματα και στοιχεία συστημάτων της SMA και εξασφαλίζει ασφάλεια για το μέλλον καθώς και ελάχιστους χρόνους μη διαθεσιμότητας του συστήματος. Σε περίπτωση σέρβις παρέχουμε γρήγορα την κατάλληλη διάγνωση σφαλμάτων. Αυτό επιτρέπει στον εγκαταστάτη μια εξυπηρέτηση του πελάτη στη συσκευή με μεγάλη ακρίβεια. Εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο εργασίας, κόστος για την ανάλυση και μειώνει στο ελάχιστο τους χρόνους μη διαθεσιμότητας της εγκατάστασης. Με το SMA Smart Connected, οι εγκαταστάτες και οι υπεύθυνοι/ιδιοκτήτες εγκαταστάσεων μπορούν να είναι ανά πάσα στιγμή ήσυχοι.

Με τη δωρεάν χρήση του SMA Smart Connected μπορείτε να εξασφαλίσετε από σήμερα ήδη, ότι η SMA θα αποστέλει τα συμβάντα σφαλμάτων των μετατροπέων σας απευθείας στο SMA Contact Center ή στον εγκαταστάτη.

Για τον σκοπό αυτό πρέπει μόνο να ενεργοποιήσετε το SMA Smart Connected στο Sunny Portal. Οδηγίες για την ενεργοποίηση θα βρείτε εδώ.

Οδηγίες ενεργοποίησης

Sunny Portal powered by ennexOS

Ενεργοποίηση τώρα

Επωφεληθείτε από τη μοναδική παγκοσμίως εξυπηρέτηση για το προϊόν και απολαύστε χωρίς έγνοιες τη μέγιστη διαθεσιμότητα των εγκαταστάσεων

Πλεονεκτήματα για υπευθύνους/ιδιοκτήτες εγκαταστάσεων και επενδυτές

  • Η δωρεάν, αυτόματη επιτήρηση σφαλμάτων σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και υποστηρίζει με ιδανικό τρόπο τον εγκαταστάτη σας

  • Τα σφάλματα στο προϊόν αναγνωρίζονται γρήγορα, αμέσως παρέχονται διαγνώσεις σφαλμάτων και προτάσεις επίλυσης

  • Γρήγορη αποκατάσταση σφαλμάτων από τον εγκαταστάτη σας

  • Ελάχιστος χρόνος μη διαθεσιμότητας των εγκαταστάσεων χάρη στην αυτόματη διαδικασία αντικατάστασης

Παροχή αποτελεσματικού σέρβις και όφελος από οικονομικά πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα για εγκαταστάτες

  • Δεν απαιτείται πλέον συνεχής παρακολούθηση από εσάς

  • Έγκαιρη ειδοποίηση σε περίπτωση βλάβης

  • Μειωμένες μετακινήσεις χάρη στην ήδη γνωστή διάγνωση σφαλμάτων

  • Μεγαλύτερη ικανοποίηση πελατών με γρήγορο και οικονομικό σέρβις

  • Λιγότερο χρονοβόρες διαδικασίες εφοδιαστικής χάρη στην αυτόματη αντικατάσταση συσκευών

  • Αξιοποίηση της εξοικονόμησης χρόνου για εύρεση πελατών

Ενσωματωμένη εξυπηρέτηση για άνεση από όλες τις απόψεις

Ενεργοποίηση SMA Smart Connected

Κατά την εγγραφή της εγκατάστασης στο Sunny Portal, ο εγκαταστάτης ενεργοποιεί την υπηρεσία SMA Smart Connected και έτσι αρχίζει η αυτόματη επιτήρηση του μετατροπέα από την SMA.

Υπηρεσία αντικατάστασης

Εάν είναι απαραίτητη η αντικατάσταση μιας συσκευής ή ενός εξαρτήματος, η SMA παραδίδει αυτόματα το σχετικό προϊόν εντός της προθεσμίας παράδοσης που έχει συμφωνηθεί. Εξαιτίας της έγκαιρης ειδοποίησης, ο υπεύθυνος/ιδιοκτήτης της εγκατάστασης και ο εγκαταστάτης μπορεί να κλείσει γρήγορα ένα ραντεβού, για να αντικατασταθεί άμεσα ο μετατροπέας ή το σχετικό εξάρτημα.

Αυτόματη επιτήρηση μετατροπέα

Η SMA ελέγχει το προϊόν αυτόματα και όλο το εικοσιτετράωρο για σφάλματα κατά τη λειτουργία. Οι υπεύθυνοι/ιδιοκτήτες εγκαταστάσεων επωφελούνται από την πολυετή εμπειρία της SMA.

100% άνεση από όλες τις απόψεις

Με το SMA Smart Connected, οι μεγάλης διάρκειας και μη αντιληπτοί χρόνοι μη διαθεσιμότητας ανήκουν στο παρελθόν. Μια πραγματική αμοιβαία επωφελής κατάσταση για υπεύθυνους/ιδιοκτήτες εγκαταστάσεων και εγκαταστάτες. Αυτόματα, γρήγορα και επαγγελματικά.

Προληπτική επικοινωνία

Μετά από διάγνωση και ανάλυση ενός σφάλματος, η SMA ενημερώνει αμέσως τον υπεύθυνο/ιδιοκτήτη της εγκατάστασης και τον εγκαταστάτη μέσω e-mail. Με τον τρόπο αυτό όλοι είναι προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο για την αντιμετώπιση του σφάλματος. Έτσι ελαχιστοποιούνται οι χρόνοι μη διαθεσιμότητας και οι χρονοβόρες διαδικασίες και το κόστος.

Άλλα στοιχεία συστήματος

Όροι συναλλαγών

Ενεργοποιήστε τώρα το SMA Smart Connected και εξασφαλίστε την απόδοση της Φ/Β εγκατάστασης

SMA Sunny Portal